Sparen op het internet

Online valt er heel wat te (be)sparen. Producten hebben in hun online variant meestal dezelfde prijs als in hun fysieke winkel. Daarnaast krijg je bij een online bestelling vaak nog extra korting of kun je sparen voor speciale acties of deelnemen aan een online spaarprogramma. Een voorbeeld is het sparen van Rocks punten (Texaco-kaart). Bij besteding van €5,- bij een aantal geselecteerde webwinkels krijg je 2 Rocks punten op uw Texacopas. Een ander voorbeeld van online sparen is het sparen voor Airmiles. Bij aankoop van een bepaald bedrag in een aangesloten webwinkel krijg je airmiles punten die je uiteindelijk kunt inwisselen voor mooie kortingen. Toch zijn er een aantal manieren van sparen online die het beste werken.

Online sparen met kortingsbonnen

Behalve online sparen voor punten op een pasje kun je via sparen online ook direct korting pakken. Veel webwinkels geven bijvoorbeeld bij inschrijving op de nieuwsbrief direct €5,- tot €10,- korting op een aankoop. Bovendien krijg je bij deze aankoop dan vaak weer een kortingsbon of kortingscode die je bij een volgende aankoop kunt inwisselen. Dat krijg je in fysieke winkels vaak niet! Met kortingscodes krijg je op elk moment dat het jou uitkomt korting. Je zit meestal niet vast aan een kortingsperiode. Dat is natuurlijk veel handiger. Kortingscodes & actie kortingen vind je via een portaal als Besteljekorting.nl. Hier staan alle actieve kortingscodes op een rij. Met een zoekopdracht vind je de webshop waar jij op zoek naar bent. Of er een actieve kortingscode beschikbaar is, is dan zo uitgevonden. Een ander soort online spaarprogramma is via sites zoals Social Deal. Hier kun je dan kortingsbonnen kopen voor bepaalde activiteiten die je dan met hoge kortingen kunt gaan ondernemen! Online sparen is zeer eenvoudig. Weet u het even niet meer? Het enige wat je dan hoeft te doen is een zoektocht naar 'kortingsbonnen' te starten.

Sparen online via cashback

Een online spaarprogramma kan ook ingericht zijn in de vorm van een cashbackkorting. Door te shoppen verdien je dan geld bij duizenden webshops. Je spaart een tegoed op wat je kunt laten uitbetalen of kunt inruilen voor cadeaus. Vaak kun je ook tussentijds prijzen winnen en is er een leuke welkomstbonus. Alledaagse winkels doen mee, zodat je al kunt sparen door producten te kopen die je dagelijks toch nodig hebt. Online winkelen met korting via Eerstjames.nl betekend zo altijd korting. Dit is het portaal voor winkelen met korting. Wie slim is, probeert zelf een online spaarprogramma uit.